I AM INVOLVED IN A FREEDOM RIDE PROTESTING THE LOSS OF THE MINORITY RIGHTS BELONGING TO THE FEW EARTHBOUND STARS. ALL WE DEMAND IS OUR RIGHT TO TWINKLE.


Jeg er så frygteligt ked af at jeg er så fraværende på min blog for tiden! Jeg har bare haft så meget at se til på det sidste, men nu begynder en lettere tiltrængt hverdag snart! Jeg har stadig noget jeg gerne vil dele fra min Copenhagen Fashion Week - jeg har dog valgt kun at dele den sidste aften. Men heldigvis gemte ugen på det bedste til allersidst! Nemlig Zizzis fantastiske show WE WILL RICK YOUR SEXY CURVES:


Ved alle de andre shows jeg havde været til, havde jeg måtte stå op og gerne på tæer for overhovedet at kunne se noget. Men her, her sad jeg midt i det hele, og så endda på første række!

Så tæt på scenen!

Her sad jeg sammen med resten af PEEPERS DENMARK crewet. Bl.a. Krille og Tanja som også har skrevet om deres aften lige HER og HER!

Showet blev opvarmet af The Blue Van:

De dansede,

rockede,

og sang!

Selve modeshowet blev åbnet af den skønne Denise Bidot i tightass jeans.

Der var farver,


slikkepinde,


fierceness leveret af Ivory May, 


flere farver,


gennemsigtige bluser,


sjov og ballade 


og dans!


Der fløj gnister mellem Denise Bidot og en af de mandlige statister der hjalp de skønne damer på catwalken.


Frække blikke

og kække blikke!

Behøver jeg fortælle hvor underskøn, jeg synes, Denise Bidot er?

Selvom jeg kun går i kjoler, vil en lille del af mig gerne kunne rock'e disse bukser! Og gerne lige så godt som Ivory May.

Her begyndte tårerne at pible frem i øjnene på mig,

fordi den glæde og energi jeg så foran mig på scenen,

var så fantastisk, sjov og farvestrålede.

Showets afsluttede med Zizzis kollektion af shapewear,

stylet på bedste og mest sexede bondage-y vis!

Ja, unskyld mig, men... DAT ASS!

Helt til sidst kom alle de smukke damer ud på catwalken,

sexede,

forførende,

fyldt med personlighed

og dansede sammen med The Blue Van drengene.

Efter showet var slut, overtalte jeg vores dejlige model Déborah Rønsholt til at hoppe på på scenen og posere for mig, hvorefter vi smuttede hen og tømte baren og minglede med alle de andre gæster, samt modeller.

Og her er en skøn video fra showet inkl. backstage clips som stadig giver mig glædestårer i øjnene over hvor fantastisk en oplevelse det var:


- Jeg var iøvrigt dybt imponeret over Zizzis nye kollektion - knald på farver, mønstre, tekstiler og ikke mindst en lækker pasform.


Omkring præcis et døgn før denne fantastiske oplevelse havde jeg lige fået den der varsel om at jeg skulle fraflytte min helt nye lejlighed kun 4 dage efter. Det var efter en modeuge med shows der på ingen måde inspirerede mig, sure mennesker der maste, skubbede og stod i vejen. Ja, der havde jeg det lettere forfærdeligt. Jeg var udkørt, modløs og græd mig selv i søvn. Men efter dette show strålede jeg af glæde, fordi jeg blev mindet om hvad godt humør er, hvad jeg elsker og hvorfor jeg gerne vil arbejde i (en del af) modeindustrien. Yeah...


        ZIZZI SURE AS HELL ROCKED MY SEXY CURVES!


LIDT FORSINKEDE 

KNUS + KRAM,

PS. Jeg fik sponsoreret et outfit af Zizzi, bl.a. en smuk kjole til denne glædelige oplevelse af en fantastisk aften, som jeg desværre ikke fik fotograferet, men hang on, jeg skriver snart et indlæg om det, inkl. forskellige stylings af kjolen!

Ingen kommentarer: