19 MILES DOWN OUR ROAD, I RECKONED; LIFE, LOVE AND FAITH IS NOT JUST BLACK & WHITE. THEY WROTE IT DOWN RIGHT FOR ME, TAUGHT ME ALL SO VERTICAL. 23 MILES DOWN THE ROAD, I FIGURED; LIFE'S SUPPOSED TO BE LIVED OUT LOUD.


Hvis man lytter til lyrikken i dette stykke musik (eller egentlig bare læser titlen på dette indlæg), kan man måske forstå, hvorfor jeg er så inaktiv på bloggen. Ja, selv min lillesøster har spurgt om jeg er stoppet. Men bare rolig, det er jeg ikke. Jeg har bare og har haft travlt med at leve mit liv, i stedet for at berette om det. Det er noget af en tilvænning, sådan rent faktisk at have et liv; en hverdag med "normale" ting jeg skal. Det er altså ved at være længe siden, det sidst sådan rigtigt er sket. Hvis nogensinde. Og nu går jeg og grejer hvordan i hele hule helvede jeg skal få kombineret det der med at leve et liv OG berette om det på le internet, samt rent faktisk at tage tid til at slappe af. Hvis nogen af jer har en opskrift på min problemstilling, må I gerne lige fortælle mig om den, ik'?

Nå, men.... jeg har lidt svært ved selv at tro på det, men nu har jeg altså boet i København i lidt over 3 måneder, eller 16 uger, 112 dage to be exact. Og med billeder fra min Instagram (hvor jeg går under MieMaja), kan jeg da lige fortælle lidt om, hvad jeg har gået og lavet, oplevet, tænkt og følt i den tid.

På lidt lidt over 3 måneder/16 uger/112 dage har jeg:

- tømt mit klædeskab.
- pakket en kuffert til den første tid, og resten af alt mit l o r t ind i en pick up.

- været på møntvaskeri for første gang i mit liv med mr. Fabulous, som jeg flyttede ind hos.
- ikke været sluppet helt af med Kolding.

- gået model i et kæmpestort modeshow på Børsen.
- haft alkoholsforgiftning.

- puttet med Frk. Nilsson. - været til middag hos svigerfamilien i deres campingvogn.
- drukket øl ved Søerne.

- fundet et godt citat på et toilet.
- været blevet ansat i en hippedihop smart second hand.
- oplevet smukke udsigter.

- fået nøgler til min første lejlighed i København og fejret det med Vaike.

- fået hjælp til at flytte ind og samle møbler.
- sorteret i alt mit tøj og farvesorteret det (flere gange).

- vist min lillesøster rundt på Christiania.
- drukket øl på et hemmeligt sted.
- holdt gay picnic på en kirkegård.

- har jeg puttet med verdens største kat og grædt mig selv i søvne.
- rykket rundt.

- fået de vildeste naboer der væltede rundt på 3 meter høje buske ved daggry.
- passet søde katte.
- forelsket mig i en husbåd på Christianshavn.

- gjort mig klar til Copenhagen Fashion Week med gamle modeblade, plader og fodbad.

- gået på min første røde løber. - oplevet noget der føltes som en drøm.
- trøstet mig ved Frk. Nilsson.


- siddet på første række ved det bedste modeshow nogensinde.
- flyttet med 4 dages varsel.


- samlet min smukke himmelseng.
- bygget et walk in.
- spist chokolade scones fra min roomies arbejde.

- kreaeret en frugt hat.
- fået blomster og verdens største pakke.

- væltet rundt i byen iført badedragt.
- pudset vinduer.
- klædet mig ud.

- solgt et par leoparder og købt et par nye.
- modtaget de dejligeste komplimenter.
- været til ReMake Utopia.

- gjort rent og fået stjålet min cykel.
- købt et korset.
- ligget i sengen og været betaget af udsigten.

- spist (drukket) Nupo.
- været utilfreds med udgroninger.
- puttet med Frk. Nilsson.

- været endnu mere betaget af udsigten fra min seng.
- dullet mig op og draget ud i natten.
- vasket tøj en hel del gange.


Og desuden har jeg, ej at forglemme har jeg:
 - grædt af glæde over endelig at have taget springet og flytte herover (helt uden sikkerhedsnet).
- haft lyst til at flytte langt væk.
- været fotograf ved to festivaller.
- mødt et utal af nye ansigter.
- været blevet tilbudt 20.000 kr. for sex.
- været blevet genkendt som blogger på gaden af to fremmede.
- prøvet at krybe udenom ét styks mand mange gange. Akavet.
- været blevet inviteret på utallige dates. Og taget på et par stykker.
- haft et par meltdowns.
- overvejet at bortadoptere Frk. Nilsson op til min Moffe Loffe med kæmpe skov i Sverige.
- været så fandens stolt over at have overlevet alt dette.


KNUS + KRAM, 

Ingen kommentarer: