IF YOU CAN'T LOVE YOURSELF, HOW IN THE HELL YOU GONNA LOVE SOMEBODY ELSE? CAN I GET AN A-MEN?


Citatet (og sangen) ovenfor er fra en af mine yndlings kvinder i denne verden, nemlig RuPaul! RuPaul er one fierce drag quuen der udover sin general fabulousness, er et urtolig omsorgsfuldt menneske, som jeg kun kan se op til. Hvis I ikke allerede kender til RuPauls Drag Race, kan jeg kun anbefale jer at se det. Men note; de første par gange kan godt virke lidt overvældende - lidt ligesom at have drukket en hel flaske tequila.


RuPaul kan nemlig redde enhver grå dag, ligesom denne her lille, søde liste:
De her 10 punkter er nogen jeg ofte prøver at minde mig selv om, og idag er sådan en dag - lige nu er det ret så gråt og vådt udenfor, så jeg har plantet mig i den gode sofa med en kop kaffe i hånden, en hår- og hovedbundskur i håret, lidt vekslende frem og tilbage mellem arbejde og 2 Broke Girls på min computer, Frk. Nilsson i skødet og en drøm om et par nye, flotte støvler til trampe fiercely igennem gader og stræder mens jeg holder hovedet højt, og glemmer alt om dette lettere deprimerende vejr med Nancy Sinatra og hendes støvler som selskab i mine ører. Senere på dagen vil jeg måske udføre punkt nr. 5 eller nr. 8 eller sy en kjole. Alle 3 ting kan nemlig få mit lykkebarometer til at stige!


Hvad gør I, når I vil være gode ved jer selv?


SASHAY AWAY, 

Ingen kommentarer: