DON'T MAKE SOMEONE A PRIORITY, IF THEY ONLY MAKE YOU AN OPTION.


Lige for tiden er jeg træt, træt, træt(!) og totalt ugidelig. Jeg vil gerne bare ligge i min seng omringet af dyner, se Gossip Girl (guilty pleasure) og sove og sove og sove. Det her vinter og vejr slår mig ud hvert år. Lige som jeg tænkte at det måske ikke ville ske i år, slog udmattelsen mig ned med et stort brag. Min roomie mener, at det måske også kunne være noget psykisk, og det er jeg ikke helt bleg for at indrømme. Jeg er nok også ked af det over noget med nogen. Og indtil tidligere i dag var jeg ret nervøs over noget med nogen. Jeg føler mig skidt tilpas og jeg mangler inspiration, derfor sidder jeg og kigger på lidt billeder fra den seneste måned og trækker lidt på smilebåndet:

For præcis en måned siden fejrede Vaike og jeg 8 års dag i en hule, med alverdens smukke, lysende ting. Vi legede med lyssværd og var lykkelige i vores egen lille bobbel:

På mit arbejde i Fremtiden har jeg haft det yderst morsomt,

med de mannequins jeg har hængt en mistelten over.

Jeg har nydt at ligge i min seng og kigge på solnedgange.

Jeg har fået købt den lysende ting til højre i billedet, som jeg faldt helt pladask for, head over heels in love med for hjemme hos Vaike.

Frk. Nilsson har haft lavet suppe til mig og passet på mig, da jeg lå syg i min seng i en hel uge.

Jeg har haft fødselsdag og givet mig selv en rigtig fin gave. Fine sko lavet af gummi og i 100% genbrugeligt matriale.

Min mor har været på besøg og jeg har lånt hende min kjole og slæbt hende med ned i en mørk og fugtig kælder.

Og imorgen tager jeg til Sveriges land i en uge, og jeg glæder mig lige så meget som Moffe!


KNUS + KRAM

1 kommentar:

Vaike sagde ...

Awww, score-mor! <3