FROM THE WOMB TO THE TOMB.

Forsinket glædelig 2. advent!

Jeg ved ikke om det har noget at gøre med juletiden, for jeg har aldrig været særligt nede med jul, men her på det seneste har jeg tænkt rigtig meget på hvad jeg kan gøre for andre. Hvordan jeg kan hjælpe andre. Hvilke små ting jeg kan gøre for at gøre en forskel. At være bedre gribe øjeblikket og springe til med en hjælpende hånd, stemme eller noget helt tredje.

I torsdags prøvede jeg på at få lov til at hjælpe en ældre dame hjem. Hun fortalte mig at pga. en hjernefejl havde hun problemer med sin balance. Damen var af en lille bitte størrelse og det blæste helt ustyrligt meget, så jeg var bange for at hun ville vælte eller endnu værre; flyve helt væk. Hun insisterede dog på selv at gå, og jeg følte mig som lidt af en fiasko af et godt menneske at være.

Men om aftenen skrev min ven Silas Amdi om en stop motion kortfilm han er med til at lave. Sagen er den at projektet har brug for en hjælpende hånd i form af en god spand penge til at realisere den færdige film. Spanden prøver de at fylde op ved at lave en crowdfunding. Ja, lidt ligesom for enden af regnbuen.

Jeg vil gerne lige vise jer denne lille teaser på hvad de kære mennesker har gang i:


Er det ikke bare fint?

Hvis I har lyst til at støtte projektet og give en hjælpende hånd, skal I gå ind på dette LINK, hvor der detaljeret står hvad hele sagen handler om og om hvordan og hvorledes det hele hænger sammen.PAS PÅ JER SELV
OG HINANDEN!

KNUS + KRAM, 

Ingen kommentarer: