SUSTAIN FESTIVAL COPENHAGEN.

For et par weekender siden var jeg på:Der var der konferencer om bæredygtighed og social innovation om fredagen. Det hele var enormt spændende, og især denne video som blev spillet, gjorde et stort indtryk på mig:


Tankevækkende, ikke sandt?

Kan I forresten spotte mig på Sustain Festivals Instagrams billeder fra konferencen?

Om lørdagen arbejdede jeg frivilligt på et byttemarked om dagen og var til modeshow om aftenen:

Jeg havde taget min bitchy gay husband med,

som stod og beundrede hvor langt mit hår efterhånden er blevet.

Vi sad og ventede i spænding.

Nogen på første række,

andre med flotte støvler.

Showet blev startet med en kollektion fra SA DE LO:

Dernæst var MAMMÜ + MONKEY GLASSES, som jeg faldt head over heels in love med:
BOAVISTA JEWELLERY:
INDIVIDUALS:
BIRKHOLM:
CCK JEWELLERY:
Og sidst, men ikke mindst TEXTILSKOLEN:
Til sidst vil jeg gerne lige påpege hvor fantastisk jeg synes det var, at der var så stor diversitet blandt modellerne! Det er virkelig sjældent det sker.

Og til allersidst vil jeg gerne sige tusinde tak for en fed weekend. Om søndagen stod jeg som frivillig på en messe og solgte fantastisk flotte vandflasker fra Retap i alle regnbuens farver sammen med et par andre frivillige. Det var så hyggeligt og lærerigt. Kender jeg mon nogen der også var til Sustain Festival Copenhagen?
BÆREDYTIGE
KNUS + KRAM, 

Ingen kommentarer: