WOULD THE GIRL YOU WERE YESTERDAY ADMIRE OF THE WOMAN YOU ARE TODAY?


Nu hvor år 2013 synger på allersidste vers, vil jeg opsummere og evaluere, næsten præcis ligesom sidste år. Jeg har haft stor fornøjelse af at kigge tilbage på dette indlæg, gå tilbage og tænke på de følelser jeg sad med der og sammenligne dem med de følelser jeg har nu. Kigge på de svar jeg havde der, og de svar jeg har nu.

Gjorde du noget i 2013, som du aldrig har gjort før?
- Utroligt mange ting. Jeg bl.a. var frivillig på 2 festivaller. Jeg tog på min første næsten-blind date nogensinde. Jeg havde flere lettere romantiske forhold på én gang og var helt afklaret omkring det. Jeg stod helt selv for første gang, uden hjælp fra familie, og skulle flytte alt mit lort.
 
Hvad er det bedste der er sket for dig i 2013?
- Helt klart at jeg langt om længe fik flyttet fra Kolding til København. Og at alle mine nærmeste har fortalt mig hvor stolte de er af mig. Det er virkelig ikke nogle ord man skal kimse af. 

Hvad var din største bedrift i 2013?
- At jeg lærte at få en lidt mere almindelig hverdag. Eller i hvert fald en mere tilfredstillende hverdag for min egen skyld. At jeg lærte at planlægge noget bedre og sortere i hvad jeg ville versus hvad jeg ikke ville lave. Og at jeg blev meget afklaret med hvad jeg vil med min fremtid. 

Hvad var den største udfordring i 2013?
- At holde hovedet højt, da jeg var ved at knække sammen over alt for mange flytninger på alt for kort tid. 

Hvad var din største lærestreg fra 2013?
- Min Moffe havde ret i, at det er ret vigtigt at lære at spare op, så man kan have råd til ting som flytninger. Det kunne have bidt mig noget så gevaldigt i røven, hvis ikke han havde været der til at hjælpe mig.

Hvad ønsker du, at du havde gjort mere i 2013?
- At jeg havde brugt noget mere kvalitetstid med mine nærmeste.

Er der noget du ønskede dig i 2013 der gik i opfyldelse?
- At jeg kunne lære at sige fra når mine grænser blev overtrådt.

Var der noget der ville have gjort dit 2013 endnu bedre?
- Hvis jeg nu havde været bedre til at tælle til 10 og sige "fuck det!" omkring en masse småting. Men udover det har mit år 2013 været rimelig fucking fantastisk!


Hvad er du mest stolt af ved 2013?
- Mig selv. Min personlige udvikling. At jeg fik gennemført mit behandlingsforløb. At jeg endelig kunne lægge et kæmpe stort og svært kapitel fra mig i Kolding og starte på et nyt og spændende kapitel i København.

De bedste nye mennesker, du har mødt i 2013?
- Min roomie Aurelia, uden tvivl. Hun greb mig, da jeg var ved at falde sammen og har siden lært mig at jeg skal tro mere på mig selv. At der er rigtig mange ting jeg er rigtig god til. Hun har lært mig om andre menneskers grænser og hvor vigtigt det er at have dem i tankerne. Og så er der Aurelias to bedste veninder, Rasha og Cecilie. Mage til omsorgsfulde, humoristiske, smilende, hjælpende, rummelige og fantastiske damer skal man lede længe efter. Hånden på hjertet, jeg er så taknemmelig for jer alles opmuntring, hjælp og søde ord. Jeg håber vi vil kende hinanden i mange gode år endnu.

Hvad er dit største ønske lige nu?
- Sidste år skrev jeg "At jeg med hånden på hjertet, kan sidde i slutningen af året og tænke tilbage på året med en følelse af succés og sejr i maven.", og det vil jeg gerne lige understrege at jeg begyndte at græde af, da jeg læste det op for mig selv i sidste uge. Fordi jeg kunne huske lige præcis hvilken følelse jeg søgte, og præcis den følelse bobler i mit blod nu. Og hvis jeg kan sidde igen om et år med samme følelse, så vil jeg være lykkelig. Ja, lykkelig. Det må være mit største ønske. Lige nu og generelt.


Og så vil jeg gerne tilføje:

Hvad var dit nytårsforsæt for 2013 og holdt du det?
 

 - At jeg aldrig måtte tage et helt sort outfit på. At flytte til København. 

Hvad er dit nytårsforsæt for år 2014:
- Fokusere noget mere på de ting jeg selv gerne vil.
- Sætte mere tid af til at være sammen med de mennesker der betyder noget for mig.
- At blive bedre til at komplimentere andre.
- Arbejde på at få en bedre kropsholdning.
- Udrydde sort fuldstændigt fra min garderobe. Tough one.
- Få min egen lejlighed.
- At blive bedre til at vise interesse for andre.
- Spise tre skefulde havregrød hver dag.
- Bruge januar måned på at færdiggøre en masse små projekter.


 Ha' et helt fantastisk godt nytår og pas godt på jer selv og hinanden!

KNUS + KRAM, 

Ingen kommentarer: