TORNEROSE VAR ET VAKKERT BARN, VAKKERT BARN, VAKKERT BARN.HUN BOEDE PÅ DET HØJE SLOT, DA KOM DEN ONDE FE DERIND "NU SKAL DU SOVE I HUNDREDE ÅR".


Det meste af januar måned har for mit vedkommende stået på at sove, sove og sove, kun afbrudt af et par få og måske lidt for vilde byture og fester hvor meget dyrebare ting gik i stykker. Vinterdepression er bare ikke lige min kop the, og derfor går jeg hvert år i hi og foretager mig absolut intet andet end at ligge i min seng og pille i min navle.

Men nu gider jeg fucking ikke mere! Kræftedeme! Derfor er jeg begyndt til yoga (Ja, jeg giver det i hvert fald en chance, Karoline!), begyndt at spise morgenmad næsten hver dag (gerne før det er blevet mørkt) og prøve at lave en lille dagsorden for mig selv hver dag. Holde mig beskæftiget, for ja, med vinterdepression følger der i hvert fald for mit vedkommende en masse grimme og selvdestruktive tanker, som jeg egentlig ikke har lyst til at beskæftige mig med. Det kræver virkelig mange kræfter fra et rimelig tomt overskudslager, men det virker! Og det der med at prøve og finde noget at se frem til hjælper også gevaldigt på humøret. Lige nu ser jeg bl.a. frem til:

- Copenhagen Fashion Week (Jeg skal kun til ét event+show og lege "champagnepige" til en fest, men det er helt og aldeles selvvalgt.).

- Et sjovt photoshoot med en meget dygtig fotograf.
- Når jeg får nosset mig sammen til at lave bloggens layout om.
- Tilfredsstillelsen ved at blive færdig med uafsluttede projekter.
- Sommer (Når den langt om længe vælger at dukke frem igen!)

Men indtil jeg får lidt mere energi og føler mig noget mere ovenpå igen, bliver der nok atter lidt stille på bloggen. Let's hope not! Men jeg vil altså ikke love for meget. Men indtil vi ses igen, vil jeg håbe, at I kan blive lige så inspirerede som jeg er blevet af disse ting der ligger i min egen personlige inspirationsmappe. Ja, det bør da nok kukke sætte kulør på selv de mørkeste dage:

Pippi Langstrømpe! Først og fremmest og altid Pippi Langstrømpe!

Drømmende malerier af Will Cotton.

Magiske, røde og glimtende sko som Dorothys i The Wizard Of Oz.Badass Feminister såsom Caitlin Moran,

der i øvrigt har skrevet bogen How To Be a Woman.

Hvilket jeg desuden havde glemt alt om at jeg havde stående, hvis ikke det var for min fantastiske, smukke, beundringsværdige og næsten-altid-positive veninde Karoline mindede mig om hende og den. Og nå ja, så mindede hun mig også om et helt særligt billede en gammel veninde tog af mig for evigheder siden:


Hvis ikke det er til at læse, står der altså "Stop hating your body" på skiltet! Jeg var 15-16 år gamel da dette billede blev taget og det blev hurtigt spredt på MySpace (og sikkert også andre steder). Det var åbenbart Karolines førstehåndstintryk af mig. Needless to say; hun syntes jeg var riiiiiiimelig badass.


Fierceness delievered by fabulous drag queens! (Gæt hvem den første minder mig om...)

Hvor glad min bedste veninde Vaike er blevet. Og hvor sød hun er sammen med sin ret nye og ret fucking søde kæreste Thomas.Dette
 fuldstændigt-ude-af-propositioner, tårevædende og fantastiske foto projekt af Kirsty Mitchell.


Hvordan tackler i andre selv de allermørkeste dage af vinteren?


KNUS + KRAM,
 

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hej MM

Jeg har fulgt din blog et stykke tid og værdsætter dit skæve univers og ærlige fortællinger :)

Jeg kunne ikke lade være med at studse over dette indlæg hvor du fortæller om det at gå i vinter-hi .. Jeg kender det kun alt for godt, især hvis man har et skrøbeligt sind. Derfor rigtig fedt at du vil prøve yoga og og ser fremad.. Det er nemlig det jeg tror det handler om; at forsøge at give sin hverdag indhold og komme ud (ikke ligge og pille navle :) ) . Men samtidig kan jeg ikke lade være med at "ærge" mig på dine vegne over at du skal have det sådan!

Jeg har selv haft det som dig i flere forskellige perioder i mit liv, bla. hvor jeg holdte sabbatår og eller var på dagpenge samtidig med en mindre depression. Her kunne mit liv meget nemt gå i stå hvis ikke jeg så fremad eller lagde planer for fremtiden. Det hele hjalp da jeg, i det ene tilfælde, søgte ind på en uddannelse, og det andet tilfælde, blev henvist til en psykolog og fik styr på mig selv og hvad jeg gerne ville. Jeg er i dag så taknemlig for at jeg tog mig selv seriøst og ikke gik i stå men gjorde de ting jeg jeg selv gerne ville og tog imod de værktøjer for at komme dertil.

Derfor kan jeg ikke lade være med at blive nysgerrig på dine vegne, og jeg håber at du ikke tager dette på den forkerte måde, men ser du pt en psykolog eller har du planer for hvad den næste tid skal bringe dig? Jeg ved at du vist nok ikke har færdiggjort din HF(?) men har du overvejet at der er flere (kreative) uddannelser som ikke kræver en hel ungdomsuddannelse men bare enkelt fag? Eller at du faktisk har vildt meget erfarring og sikkert kan søge ind med Kvote 2 ansøgninger?

Mere præcist så jeg et opslag for Multimedieuddannelsen og tænkte på dig :) Jeg ved du gerne vil arbejde med mode, og tænkte at denne uddannelse måske var noget for dig netop fordi man arbejder både med foto, video, design, web, kommunikation, sociale medier og meget mere. Alt sammen noget som måske kunne være midler til at arbejde og kommunikere om mode? Det kunne i hvert fald være en indgangsvinkel til at starte med. Kunne sagtens forestille mig det kunne være noget for dig. Udd. varer kun 2 år og er meget praktisk og hvad jeg ved af finder både sted i KBH og Køge. Tror der snart er åbenthus :)

I hvert fald dette er bare en tanke. Måske du allerede har helt styr på hvad der skal ske eller hvad der ikke skal ske og det vil jeg selvfølgelig ikke blande mig i :) Men dette er blot ment som et lille råd som måske kan hjælpe dig videre.

Mange hilsner
B :)