IMPERFECTION IS BEAUTY, MADNESS IS GENIUS AND IT'S BETTER TO BE ABSOLUTELY RIDICULOUS THAN ABSOLUTELY BORING.


Kan I se hvad der er nyt på bloggen? Jeg har skiftet mit billede ud med et portræt af mig tegnet af Emily Conlon. Egentlig ville jeg lave hele mit layout om, men Rom blev sgu ikke bygget på én dag, og desuden er jeg faktisk ret glad for sådan som det ser ud nu.

Emily Conlon er en af mine ret så seje veninder, der udover at elske genbrug, retro, fine kjoler og alt med bananer ligesom jeg selv, også tegner de fineste tegninger som jeg ofte har beundret. Især hendes Conlon-piger, som jeg plejer at kalde dem, er jeg ret så tosset med. Egentlig er jeg normalt slet ikke så vild med tegninger, men jeg elsker Emilys streg og især hendes fantasi og øje for detaljer. Hun deler sine tegninger på sin blog
Disaster Drawings. Her er et par af mine favoritter:


Er de ikke bare så fantastisk fine?

Emily har foræret mig sit portræt af mig og jeg har selvfølgelig indrammet det og vil med stolthed hænge det op, når jeg har fundet den helt perfekte placering!

Jeg har endda fået lavet visitkort med portrættet, som jeg ind imellem og lidt for glædeligt smider til højre og venstre. Oftest efter et par øl. Men jeg er altså virkelig glad for dem, og så syntes jeg altid der har været noget ganske fint ved at visitkort. Og så er mine ennda (selvfølgelig) lavet af genbrugspapir, hvilket jeg synes bare gør dem endnu finere! 


Hvis du heller ikke kan stå for Emilys streg og fantasi og bare må eje noget hun har tegnet, kan du kontakte hende på e-mail kitty.conlon@gmail.com!


KNUS + KRAM, 

1 kommentar:

Annemette Katarina sagde ...

Lækre, lækre visitkort!
Dejligt at være den heldige modtager, haha! Jeg var vist lidt fuld da vi mødtes i toget, men hyggeligt at møde dig! :-D

- Annemette Katarina
http://www.annemettekatarina.com/