BLESSED ARE THE FORGETFUL; FOR THEY GET THE BETTER EVEN OF THEIR BLUNDERS.


Det er med stolthed at jeg kan fortælle at min blog nu har haft over én tyvendel af en million visninger! Og for dem der ikke er så hurtige til det med at regne betyder det 50.000 visninger.

Og det er med endnu mere stolfthed, at jeg nu vil vise de sidste 75 dage af mit PROJEKT 365:
.
.Jeg gjorde det! Jeg gjorde det fanden-fucking-edemig! Jeg har gennemført et kæmpestort projekt!
Jeg vil ikke lyve, nogen dage har jeg haft lyst til at smide håndklædet i ringen og bare sige "fuck it!", men jeg gav ikke op, for jeg  ville bare gennemføre hvad jeg havde startet.Dette projekt har været mit hidtil største projekt og det har været noget af en rutsjebanetur fyldt med alverdens følelser. Jeg har været lykkelig, glad, ligeglad, lige midt imellem, sorgfuld, ked af det, vred og frustreret. 

Jeg har hver dag i 1 år skulle tage et selvportræt og notere hvad jeg har lavet den pågældende dag og/eller mine følelser vedrørende dagen. Da jeg startede for 1 år siden igår, havde jeg ingen idé om hvor begivenhedsrigt et år det ville blive for mig. Min intention var at udfordre mig selv til at få brugt mit kamera noget mere og lære mig selv bedre at kende - mine følelser, begrænsninger, vinkler og tanker. Jeg ville lære mig selv bedre at kende som kvinde, som menneske, som en del af verden. Og det kan jeg med stolthed sige, at jeg har. Jeg er stadig et meget følsomt individ, men jeg er blevet bedre til at udtrykke mig selv - gennem mine ord, min mimik og mine handlinger. Ord kan ikke beskrive hvordan dette projekt har formet mig og udfordret mig, og hvor stolt jeg er lige nu i dette sekund over at kunne kigge et helt år tilbage, dag for dag og tlnke
 "Wow, hvor er jeg stolt af mig selv - min udholdenhed og min udvikling.". Det er en mærkelig følelse at være have afsluttet dette kapitel af mit liv, men jeg er så glad, så glad at jeg sidder og tører tårer væk fra min kind. Jeg gjorde det! Jeg fucking gjorde det!  


SUCCESFULDE
KNUS + KRAM,
 
                   

2 kommentarer:

Mette Kruse Clausen sagde ...

Kæreste Datter - jeg er SÅ stolt af dig, dit projekt og den retning dit liv tager;-)

Stort kram, mor<3

Gay Husband sagde ...

DEJLIGSTE KVINDE! ELSKER DIG! <3