IT MIGHT SEEM CRAZY WHAT I'M ABOUT TO SAY. SUNSHINE SHE'S HERE, YOU CAN TAKE A BREAK. I'M A HOT AIR BALLOON THAT COULD GO TO SPACE WITH THE AIR, LIKE I DON'T CARE. BECAUSE I'M HAPPY. CLAP ALONG IF YOU FEEL LIKE A ROOM WITHOUT A ROOF.


Den sidste uges tid har jeg haft ovenstående sang på hjernen, og den er faktisk ret passende. Jeg føler jeg er på vej back on track! Langt før end jeg havde forventet. Jeg har haft en hæsblæsende, overvældende og helt igennem fabulous uge, og jeg har store nyheder! I tirsdags, bedst som jeg sad og legede pensionist med Vaike på en bænk ved Utterslev Torv og kiggede på fugle, ringede min mor og sagde "tag den næste bus/tog til Charlottenlund!", and so I did. I Charlottenlund blev jeg modtaget med store kram og jeg gav hånden til en sød herre og vi lavede en aftale om at han skal være min fremtidige udlejer. Jeg skal simpelthen flytte! Ud til frisk luft, ro og smukke omgivelser i den sødeste lejlighed hvor mit navn nærmest står som skrevet på:

Resten af ugen har jeg hængt ud med min mor og Vaike. Lidt på skift og lidt på samme tid. Igår var jeg på date med en meget sød mand, og idag har jeg bare puttet i den mest fantastiske seng (som skal med i den nye lejlighed, mor!) med den mest fantastiske kat, Frk. Nilsson:


Imorgen skal jeg til generalprøve på et historisk modeshow med vintage undertøj, hvor jeg skal gå som model. Showet vil blive vist på kvindernes internationale kampdag d. 8 marts, og location er intet mindre end nationalmuseet! Billetter kan købes lige HER!

Solen skinner (okay, den er gået ned nu) og jeg ser meget lysere på tingene. Det er sjovt som alting kan vende på hvad der føles som et splitsekund, ikke sandt? Før vi ved af det er det blevet sommer, og så kan vi atter mødes på det grønneste af græs, sidde i de smukkeste af blomstrede kjoler med en kold øl i hånden, vores kæreste ved vores side og grine til vores maver begynder at krampe af grineanfald og vores kæber gør ondt af at smile. Livet er godt.19 SEKUNDER
LANGE KRAM,
 
                   

Ingen kommentarer: