OH, KISS ME HARD BEFORE YOU GO, SUMMERTIME SADNESS. I JUST WANTED YOU TO KNOW, THAT... BABY, YOU'RE THE BEST. I GOT MY RED DRESS ON TONIGHT, DANCING IN THE PALE MOONLIGHT. DONE MY HAIR UP REAL BIG BEAUTY QUEEN STYLE, HIGH HEELS OFF, I'M FEELING ALIVE... OH MY GOD, I FEEL IT IN THE AIR, TELEPHONE WIRES ABOVE ARE SIZZLING LIKE A SNARE. HONEY, I'M ON FIRE, I FEEL IT EVERYWHERE. NOTHING SCARES ME ANYMORE.


Hvis jeg vender mig bagud, fra sengen hvor jeg sidder og kigger over mod det femkantede vindue møder mine øjne dette syn. Foran mig står computeren, og her sidder jeg og kigger på Lana Del Reys smukke musikvideo til National Anthem, og sukker højlydt over hendes fine, fine outfits:


På det seneste har jeg rejst land og rige rundt; været konstant i gang i snart tre uger, stået (min slags) tidligt op hver dag, besøgt mine Moffe Loffes søde venner i et hus i Faaborg med den smukkeste udsigt, været hos min familie i Skanderborg, hængt ud med min lillesøster Freja, været til min yndlings kusine Lauras konfirmation, besøgt min yndlings tante Lena på hendes nye adresse (+mødt verdens sødste hund!), haft besøg af min Moffe Loffe, fikset praktiske ting, mødt den sødeste og varmeste mand, gået model i vintage undertøjsshow (igen!), mediteret ved at rende rundt i pels, høje hæle og diamanter, haft besøg af Suitguy, været ude og drikke øller og lave ballade, cyklet rundt i mit smukke nabolag, været lykkelig over at have fundet et sted at kalde hjem, nusset Frk. Nilsson og nydt denne smukke årstid og dertilhørende sol. Her er lidt billeder fra min Instagram konto og fra mit kamera for at dokumentere bare lidt af det:

NYD SOLEN
& HINANDEN
KNUS + KRAM,
                     

Ingen kommentarer: