GÆSTEINDLÆG FRA DEN ALTID FABULOUS SEBASTIAN SIMON.
Kære læsere på Mie Majas blog - jeg hedder Sebastian Simon og jeg har i dagens anledning overtaget bloggen, da jeg for kort tid siden passede Mie Majas smukke, nye lejlighed + kat (og badekar!) en hel uge, så nu vil jeg lige dele dette lille indlæg med jer med billeder fra min uge i lejligheden. I kan desuden følge med i mit liv på min egen blog her, og ellers hoppe over til min youtube kanal her hvis i er mere til videoer.

Selvom de første par dage var fyldt med regnvejr og blæst gjorde det ikke noget, for Frk. Nilsson og jeg hyggede os da bare med masser af Sex & The City, madlavning og afslapning i den smukke lejlighed.


Når vi blev trætte af at klæde os ud i Mie Majas tøj og lave daglige outfit posts til min egen blog hoppede vi over i den store prinsesse seng og puttede mens vi holdte pause. 


Og en prinsesse er virkelig hvad man føler sig som, når man ligger i den store seng. Især om morgenen når man vågner og det smukke dagslys rammer de grønne gardiner og vintage kjolerne.


Den fungerede også ganske godt til at tage outfit billeder i, iført vintage badedragt og pink flatform sko med frynser. 


Frk. Nilsson og jeg nød dog begge solen da den endelig dukkede op.


Så kunne vi nemlig tage vores morgenmad med ud på altanen og få frisk luft, uden rigtigt at være ude i offentligheden. 


Jeg tror, at Frk. Nilsson ligeså godt som jeg, kan lide at lege med solens stråler og de pæne skygger der falder ind i hele lejligheden.


Mie Maja og hendes Moffe havde også købt rødvin til mig (cause they know me so well!) så en hel aften blev brugt i det lille badekar med stearinlys, rødvin i champagneglas, Sex & The City og blogging. Aldrig har jeg følt mig så fabelagtig, men til sidst måtte jeg dog erkende at jeg nok alligevel ikke helt er en rigtig havfrue endnu, for efter mere end fem timer i badekaret var jeg lige ved at gå i opløsning, og desuden var jeg også måske, måske ikke, en lille bitte smule beruset.


Vi fik dog (altså Frk. Nilsson og jeg) alligevel lavet daglige outfit posts til min blog, og måske også fremvist en del af Mie Majas garderobe på en lidt anderledes måde end hun selv ville have gjort.

Og så kom Mie Maja desværre - ej, det mente jeg ikke - til sidst hjem, selvom at jeg virkelig havde overvejet at udskifte låsene og bare selv blive boende i hendes lejlighed. Hun havde bestemt heller ikke lyst til at blive fotograferet, men jeg var da ligeglad, for jeg er rebel.
Tak for at kigge med idag, kære læsere på bloggen, og tak til Miemusen for at give mig en tiltrængt miniferie i hendes lækre, nye hjem. Husk at i også kan følge med på min egen blog hvis i skulle være interesserede. Vi ses måske igen! 

XOXO,
Sebastian Simon

Ingen kommentarer: