HOW MANY TIMES HAVE YOU TAKEN A NEGATIVE AND DEVELOPED IT INTO A BEAUTIFUL PICTURE?

Her er en video fra Superwoman, som jeg faldt over tidligere i dag. Jeg synes det er den perfekte inspiration til sådan en grå mandag som i dag:


Superwoman har også lavet min yndlings over alle yndlings make up tutorials, som jeg ofte hører (ja, hører og ikke ser), mens jeg lægger min egen make up. Jeg synes bestemt den er 8 minutter værd at se og høre engang imellem, for hvad hun siger er ih-så-åh-så vigtigt at huske på:


Nu vil jeg vende tilbage til mit vasketøj, for hveranden mandag er nemlig mine laundry days. Jeg synes det er ret lækkert at starte ugen med rent sengetøj og rene trusser, så nu er det blevet til min egen lille tradition. Apropos tradition vil jeg ønske jer alle en dejlig Sankt Hans aften, må vejret blive bedre og må ingen brænde sig på diverse bål rundt omkring i landet!

KNUS + KRAM,                      

Ingen kommentarer: