KLOKKEN SLÅR, TIDEN GÅR - JEG HÅBER AT DU BLOMSTER FÅR.


Idag er sådan en slags søndag der bliver spenderet i morgenkåbe,

og ligge og kigge ud på verden.

Spise dejlig (og ret sen) brunch på altanen - ristet rugbrød med brie og boysenbær marmelade mod sult, en halv banen mod maven, vandmelon for humørets skyld, en lille håndfuld blåbær for helbredet og selvfølgelig kaffe.

Nyde solen og udsigten fra tårnhøje højder,

hilse på ny ven

og grine lidt af Frk. Nilsson der ser fjollet ud, når hun vil med ud på altanen, nyde lidt frisk luft og slikke sol.

Her får du lige et billede af mine fine blomster. De minder mig om min mor - de er søde, smukke, ordentligt tøsede og så falder selve blomsterne hele tiden af og skyder nye knopper ud. Præcis som min mor. En smuk, sart blomst som jeg håber på at se blomstre op igennem sommeren.

KNUS + KRAM,                      
PS. Titlen er et lille rim jeg skrev som barn - kært, ikke sandt?

Ingen kommentarer: