WE ACCEPT THE LOVE WE THINK WE DESERVE.


Der var engang, en tid før jeg langt om længe havde lært at sætte ord på mine følelser og kommunikere med andre mennesker, dengang brugte jeg mit kameras linse til at komme ud med i hvert fald en brøkdel af det der lå og buldrede under min hud. Som en slags tolk overfor omverdenen. Nogen gange, når det hele bliver lidt for meget og lidt for svært at rumme, og det buldrer under min hud og brager oppe i mit hoved, afprøver jeg mig med denne taktik igen. På den måde kan jeg både være i dét, mine tanker og følelser, mens jeg samtidig kan få noget af alt det der er lidt for svært at tale om ud. Sådan bliver det til noget jeg kan tage og føle på, pakke sammen og gemme væk igen. Sådan har jeg det bedst.

"Hvis du skrev, ville du skrive om det. Eller hvis du var kok ville du lave ulækkert mad. Sikkert noget med oliven. Oliven er onde." - Nicklas Due.
"Igår sagde de at jeg var den smukkeste pige I hele København.
I dag blev jeg henkastet til rendestenen som en dukke der har tjent sin tid.
Der ligger jeg, det mest beskidte affald på gaden. De nænner mig end ikke et blik.
"  
1 kommentar:

Anonym sagde ...

Du
Bedårende
Åndedræt bliver tungt
Udløsning