SO DON'T BE AFRAID TO LET THEM SHOW YOUR TRUE COLORS.


Jeg er stadig træt og mine knogler gør ondt. Min Moffe kommer i dag og jeg håber sådan at vi får en masse hyggelige dage sammen, fyldt med jazz, dans og et overflod af øl.

I forgårs ledte jeg længe under min seng, efter en kasse med OVERSKUD + ENERGI skrevet derpå med store glimtende bogstaver. Efter en længere søgen fandt jeg kassen blandt alle nullermændene, men desværre var den næsten tom. Lidt magisk glimmer var der dog tilbage, så jeg tog æsken og hældte de sørgelige rester ud over mig selv og gik så småt i gang med at rydde op. Det var en hård kamp, men nu er mit sengetøj rent, sengen er redt, blomsterne vandet og nusset om, ting sorteret og lagt i skuffer, vasketøj smidt til vask, kjoler hængt op og andet tøj lagt sammen og på plads, gulvet støvsuget, køleskabet fyldt op og opvasken taget. Men sandheden skal være, at indtil igår så mit hjem cirkus sådan her ud:KNUS + KRAM,                      

1 kommentar:

Milla Kjaer sagde ...

EJ, hvor er det en flot kat!!! - Lyder til at du virkelig har fået ryddet op! :))

sisepuedee.blogspot.dk
-Milla