WRAP MY HEART IN CELLOPHANE, KEEP IT DRY WHEN IT RAINS.


Jeg har sådan en uge, hvor jeg har alt for lidt energi og alt for mange tanker og ting jeg gerne vil foretage mig. Jeg vågner med sådan en følelse af at bare det første skridt ud af sengen føles som at drage i krig. Jeg bliver rundtosset, ligger mig ned i igen og knuger mig ind til dynerne, sætter en film eller serie på, synger med på alle de melankolske melodier og drømmer mig væk til en anden tid, en anden verden.

Og endnu engang ved hjælp af et kameras linse, har jeg prøvet med at udtrykke de følelser, jeg har svært ved selv at sætte ord på:

KYS + KRAM,                      

1 kommentar:

Gittemary sagde ...

Altid de smukkeste billeder!

Knus!

Ps, kig ind forbi bloggen hvor der er give away !

http://www.gittemary.com/2014/07/give-away-din-egen-personlige-kalender.html