NOTHING FIXES A THING SO INTENTLY IN THE MEMORY AS THE WISH TO FORGET IT.


"Jeg ville ønske..." er ord jeg starter mange af mine sætninger med for tiden, og hvad jeg ønsker er enten noget der ikke kan lade sig gøre, så som at rejse tilbage i tiden eller slette en masse minder, eller også er det så store og uhåndgribelige hændelser i fremtiden, men indtil de ønsker måske går i opfyldelse prøver jeg at fokusere på nogle lidt mere håndgribelige ønsker, så som:


1. Steamer 900,- / 2. Canon EOS 600D 4.306,- / 3. New Look  Boots 385,- 4. Ubegrænsede mængder Henna hårfave 80,- pr. bøtte 5. Body butters  165,- pr. stk. 6. Popcorn ring 180,- 7. Ananas krukke 99,- 8. Philippe Starck - Louis Ghost 2.190,- 9. Lancôme Magnifique eau de parfum 10. Lanterne 69,- / 11. At stå som ejer på min lejlighed, så jeg aldrig skal bekymre mig om en bolig og må gøre lige hvad jeg vil med den - evt. tapetsere sådan her / 12. Sygine 1.298,- 13. Dracaena Massangeana plante  139,- 14. Lyserød puf 699,- eller Tyrkis puf 649,- 15. Rönnisch shaping og højtaljede(!) træningsbukser 669,- / 16. Lille gammel sofa eller chaiselong / 17. Fine sutsko med både glimmer og pels / 18. Fingerfilodendron plante

I må endelig sige til, hvis I har lyst til at forære mig noget af det! (På forhånd tak!) Jeg har selv lige haft bekæmpet mig ud i den store, farlige verden udenfor for at smutte en tur i IKEA og købt planter, duftlys, batterier, fnugruller og alt sådan noget småt fis til at peppe sin bolig lidt op med. Nu hvor jeg tilbringer så meget tid hjemme i min trygge hule, fortjener den at blive lidt mere grøn, levende og velduftende.


DE BEDSTE ØNSKER,                      

Ingen kommentarer: