OH, DREAM MAKER, YOU HEART BREAKER, WHEREVER YOU'RE GOING, I'M GOING YOUR WAY.


Først og fremmest vil jeg gerne sige mange tak til alle dem der har kommet med søde ord i form af kommentare og private beskeder til mit sidste indlæg! Hvis jeg ikke var det før, så er jeg i hvert fald nu klar over, at jeg ikke er den eneste i verden, hvis liv ikke ligefrem er en dans på lyserøde roser.

Ligemeget hvor meget det end gerne måtte se sådan ud. Mine sår er stadig alt friske og sårbare til at jeg overhovedet så meget som tør drysse salt omkring det, men måske en dag når det er helet, kan jeg fortælle om hvad jeg har gennemgået de seneste par måneder.

De sidste fire nætter har jeg sovet - fra ca. klokken otte om aftenen til ca. klokken otte om morgenen. Måske nogen vil synes at det er lige lovligt mange timers søvn, men jeg fungerer altid bedst med minimum 10 timers søvn. Og hvor er det dejligt at kunne sove igen uden at frygte onde drømme! Det er dog noget uvant for mig at vågne så tidligt om morgenen, men jeg forstår godt hvorfor det anbefales at stå tidligt op, for jeg har godt nok været noget friskere, mere produktiv og langt mere stabil i humøret de sidste par dage. Jeg har startet mine dage ud med at spise morgenmad, mens jeg har set Project Runway og drukket kaffe, efterfulgt af et langt bad. Jeg har endda lagt make up og påklædt mig hver dag - ikke fordi jeg har skulle noget, end ikke engang udenfor i den virkelige verden - næ, simpelthen bare fordi jeg har haft lyst! Og det der med lyst er altså noget jeg i særdeleshed har manglet på det sidste.

Igår var min hidtil mest produktive dage. Jeg startede ud med mine nye morgenrutiner (som jeg er noget skeptisk ved allerede at kalde for en rutine allerede - tænk nu hvis det ikke hænger ved!), efterfulgt af en masse oprydning, tæppebankning og støvsugning inden jeg fik besøg af min socialrådgiver. Vi drak kaffe og diskuterede en del emner igennem, og lavede en ny aftale til om tre uger, hvor jeg skal have tænkt over hvad og hvor meget, jeg har lyst til at beskæftige mig med til hverdag. Vi var inde på noget med få timers valgfri praktik om ugen, og jeg er umiddelbart ikke afvisende overfor tanken, selvom jeg ikke ligefrem er begejstret, men noget skal jeg jo foretage mig, selvom jeg synes det er rigeligt at skulle være nogenlunde velfungerende som hjemmegående. Mine fremtidsdrømme og -planer har ændret sig en del den seneste tid, og jeg har i hvert fald udskudt mine planer om at skulle starte uddannelse næste sommer - ikke fordi jeg nogensinde har syntes det var nødvendigt med en uddannelse, men sådan fungerer systemet åbenbart. Jeg har i det hele taget svært ved at tænke på fremtiden, for den fremprovokerer bare en masse angst og tristhed, fordi jeg har svært ved at tro at jeg kan blive velfungerende efter vores samfunds skala, og det virker til at være et krav. Jeg vil bare gerne stifte familie og være hjemmegående husmor med en masse små projekter, hvis jeg skal være helt ærlig! Måske skulle jeg bare starte med at tage én dag ad gangen...


FORSIGTIGE KNUS,                      

2 kommentarer:

Gittemary sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Gittemary sagde ...

Knus!

// Ps. lige nu kan du vinde et gavekort til smykkebutikken Chanti på 400 inde på bloggen! Konkurrencen slutter imorgen! :'))

http://www.gittemary.com/2014/11/give-away-400-dkk-chanti-gift-voucher.html