LOOK INSIDE YOUR TINY MIND, THEN LOOK A BIT HARDER, BECAUSE WE'RE SO UINSPIRED, SO SICK AND TIRED OF ALL THE HATRED YOU HARBOR.


For lidt siden modtog jeg disse to anonyme kommentare til to af mine blogindlæg:

And all I gotta say is... 
Har du aldrig hørt, at man skal holde sin mund lukket, hvis man ikke har noget pænt at sige? Dét gælder altså også om at holde sine fedtede fingre væk fra tasterne, hvis man ikke har noget pænt at skrive. I hvert fald til andre mennesker, og i særdeleshed fremmede. Du burde skamme dig! Jeg har egentlig semi-lovet mig selv, at jeg aldrig ville kommentere på en hadefuld kommentar, men det der gider jeg virkelig ikke høre på, så her får du mig i undertøj, med make up rester, pin curls og alle mine smukke hår under armene.

Du kan i et af de indlæg, du har kommenteret (og derfor nok også læst) læse at jeg har det rigtig skidt, og hvad hvis jeg rent faktisk tog det så personligt, at jeg tog mit eget liv, som du direkte opfordrer mig til at gøre i din ene kommentar? Ville det virkelig være dét værd bare fordi, så du tydeligvis har et eller andet imod mig?

Jeg tager det heldigvis ikke personligt og jeg har absolut ikke tænkt mig at gemme mig hverken min tykke krop, mine ord eller mine "grimme tænder" væk. Man er vel narcissistisk. Heldigvis tager jeg det ikke personligt, men jeg ved at der findes mange mennesker, hvor en så ussel kommentar som din, ville vippe dem det sidste stykke udover kanten, og det er rædselsfuldt! Det er rædselsfuldt at nogen kan have det sådan, men det er endnu mere rædselsfuldt at bede fremmede mennesker om at tage deres eget liv, fordi man ikke bryder sig om noget ved dem eller hvadvedjeg. Jeg er så forbandet træt af den grimme tone der befinder sig overalt på internettet! Men ak og ve, jeg kan ikke gøre så meget ved det, andet end ikke selv at finde mig i det og for så vidt muligt fortælle hvor forkert det er...

Hvis der er noget der ikke behager dig, noget som du ikke hverken vil se eller høre om, henviser jeg dig til krydset oppe i højre hjørne.


Og til alle jer andre...

Her er lidt zen og et ønske om en rigtig dejlig dag fra mig til jer!


KNUS + KRAM,                     

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

YOU GO GIRL

Karina Okaj sagde ...

Jamen altså har svært ved at finde ord for at beskrive disse (denne?) person(er??)!

Men en ting er sikker bøllekommentator, du er et ringe menneske med lave værdiger, dårligt opdraget!
Det er lige præcis sådan en som dig, der er med til at gøre verden et dårligt sted at være.

Stor skam må du hellere føle!

MM. du er lækker og læser flittigt dine blogs, tak fordi du gider dele din verden og intime tanker med os andre.

Stor varme og positive vibes sendes din vej sukkersteg <3
- En læser.

Anonym sagde ...

Hvem end der har gidet at skrive den slags ubehøvlede kommentarer, skal da bare helt og holdt finde et andet sted at smide den slags.
Du virker som et fantastisk menneske, ud fra din blog. Classy as fuck.
Så bliv endelig ved med det and give 'em hell!
- Og dit hår er så flot! Både det på hovedet og under armene. ;)

Anonym sagde ...

Det er helt klart en, som er jaloux. FUCK hende og fuck hendes ord. Du er smuk :)

Anonym sagde ...

Altså, jeg er nødt til lige at smide ind at jeg synes du er blændende smuk og har et helt forrygende tandsæt ;)