POPPING(!) THE QUESTION.


Hvis der er noget sidste år har lært mig, så er det i allerhøjeste grad at jeg skal være tro mod mig selv. Selvfølgelig kan man af og til have brug for lidt råd og vejledning, det er der intet galt i, men for pokker (og fanden i helvede!), hvor er det vigtigt at huske sig selv og gå med sin mavefornemmelse. Faktisk har jeg en tatovering i form at et 1-tal på min arm for at påminde mig om præcis dét. Men ak og ve, jeg glemte vist at kigge der sidste år. Måske var jeg blevet blind af ren fortvivlelse? Ingen ved det, men nu kan jeg gå resten af mit liv og være ærgelig over det og hade mig selv for ikke at have sat grænser og bedt folk butt'e ud af mit liv. Too little, too late. For at prøve og lave endnu en lille reminder om, at jeg skal huske og være tro mod mig selv, har jeg valgt at fri til mig selv, som kun en ægte Prinsesse På Popcorn kan:

Jeg håber og be'r til at det virker! Min fabulous weekend blev ikke helt så action packed som jeg havde påtænkt den, men god var den nu alligevel. Jeg har fået byttet kjoler med Karma Karla - to sorte hverdagskjoler for én meget flot, mørkegrøn velour sag, og jeg er i den grad tilfreds med byttehandlen. Hun havde også medbragt kage som vi mæskede lystigt i os, mens vi drak hvidvin og konverserede om vores fælles kritiske syn på samfundet til halvlangt ud på natten. Siri har også været på besøg, og hold nu op, hvor jeg altså godt kan lide den fine, lille dame! Hvis Summerbird lavede en version af et Kinderæg, skulle det hedde Miss Lux, opkaldt efter Siri - god smag, dyr i længden, og fuld af overraskelser som selvfølgelig skulle være spiseligt glimmer. Vores herrebekendtskab aflyste desværre sit følgeskab til cocktailbarer, men jeg tog revanche og inviterede mig selv på en cocktail fra globusbaren på hans herreværelse. Det var dog først om søndagen efter undertøjsshowet på Nationalmususeet, hvoraf de sort/hvide billeder nedenfor kommer fra - taget af fotograf: Ole Overgaard. I øvrigt er jeg også at finde på BTs hjemmeside lige her! Ja, knapt så heldige billeder af undertegnede findes der uanede mængder af, og dette er ingen undtagelse - but oh well, you can't win 'em all!

Det er som om foråret poppede frem, alt imens jeg tog en lille middagslur igår, og det bør næsten fejres med lidt blomster nede fra den lokale grønthandler, ikke? Godt nok er min konto jævnt udtømt ift. at købe den slags, men pyt! Og Moffe Loffe siger jo, at jeg skal huske og komme ud i solen. Jeg må bare få solgt noget mere af mit aflagte tøj, så jeg kan få råd til min alt for ekstravagante livsstil og måske endda et nyt kamera - donationer modtages i øvrigt med kyshånd! Nå, nu vil jeg tage mig et tiltrængt og dejligt varmt bad og få fingeren ud af røven og måske få ryddet op efter den orkan (undertegnede selv) der har huseret min lejlighed de seneste par dage...


SOLSKINSKYS,                                                         

Ingen kommentarer: