WELL BEHAVED WOMEN RARELY MAKE HISTORY.


Efter et timevis langt angstanfald forleden dag (Eller var det igår? Jeg kan ikke huske det, for jeg har ikke sovet og deraf er jeg altså en smule rundt på gulvet.), synes jeg altså at jeg fortjener en intet mindre end fabulous weekend! Mine weekendsplaner står i Kvindernes Internationale Kampdags ånd, da jeg ligesom sidste år på samme dato gik, og nu skal gå, model i et historisk undertøjsshow på Nationalmuseet - til forskel fra sidste år hvor jeg tilhørte 1950'erne og blev stylet at stylister der var under uddannelse, skal jeg i år tilhøre 1940'erne og selv stå for min styling. Hvilket passer mig glimrende! Heldigvis ankommer der den fineste Siri, jeg nogensinde har kendt, på adressen om et par timer, og vi skal rigtigt tøsefnidre hele dagen med at knævre om ovennævnte styling, til noget undertøjs arrangement med bobler og ud på sjov-og-ballade-drinksvognen - ja, vi har sågår inviteret en gentleman til at akkompagnere os rundt i byen. Eller det vil vise sig om han er en gentleman, ha!. I morgen får jeg besøg af en anden fin dame ved navn Karma Karla, og vi har planeret noget med byt af kjoler, kaffe+kage, sushi+hvidvin og en masse tant og fjas. Lørdag skal jeg få helt styr på de sidste detaljer til undertøjsshowet om søndagen, og på søndag vil jeg bestræbe mig på at blive så tidligt færdig herhjemme som muligt for at tage ind på Nationalmusset i god tid og eventuelt give en hånd med hist og her, for jeg ved hvor hektisk det kan blive op til sådan et show med en del håndfulde halvnøgne damer, makeup alle vegne og hårspray som erstatning for ilt til indånding. Jeg skal også huske at få noget at spise, ellers ender jeg med at dåne på den (forhåbentlig, ligesom sidste år) røde løber med rødlakerede negle, rødmalede læberog hele svineriet.

På trods af alt det røde, skal jeg dog være iført mest lyserødt, som jeg har valgt at lade mig inspireret af og dertil har lavet en lille kollage som inspiration til min weekend:
STORE RØDE KYS,                                                         

Ingen kommentarer: