LIVE THIS LIFE OF LUXURY, LAZING ON A SUNNY AFTERNOON.


Solen skinner igen, og jeg har i den anledning hevet alle mine solbriller frem, kordineret og stylet dem med matchende farver og haft det sjovt med at tage lidt pis på hvordan alle modebloggere sætter deres ting op med links om hvor man kan købe diverse henne:


Min meget påskevenlige vintage kjole (som jeg havde på ikke bare én, men hele to gange sidste uge) - second hand tørklæde med blomster - sandaler fra Duffy - solbriller River Island - økologiske citroner fra DøgnNetto.


Moffe Loffes aflagte sengetøj - vintage badedragt - DIY special bunnytime accessories - DIY glimmersko - slik fra Søstrene Grene - DIY solbriller - broche fra en eller anden butik i Kolding - glimmerclutch fra Nelly.


Vintage kjole syet i 1960'erne af en nu afdød kvinde ved navn Maren - vintage broche/hårspænde - arvet vintage håndspejl - solbriller fra Quay Australia - vintage pilleæske arvet fra Oldemor - cigaretrør fra Fest & Farver - vintage parfume flaske i perlemor til tasken - glimtende sko fra Have2Have.


Ældgammelt tæppe fra Moffe Loffes hus i Sverige - tulipaner fra Fakta - min yndlingsbog PIPPI POWER (som engang reddede mit liv) - vintage brilleetui - solbriller fra forhenværende lejer af min lejlighed - kæmpe granatæble fra Irma.


Puf fra Ellos - vintage Pompadour Pearls - DIY stretches af vintage brocher - vintage Dior solbriller i min styrke - en bog jeg aldrig har læst - Ralph Laurens Light Blue EDT.


Det var bare lige det jeg ville vise, inden jeg skal tilbage til at rydde op og gøre klar til at min veninde Elise og hendes veninde kommer forbi senere, så vi sammen kan gøre os klar til fest. Og jeg har lovet at lave mad - why, oh whyyyyyy did I do that?!
SOLSKINS
FLYVEKYS,
                                                   

Ingen kommentarer: