NICE TO MEET YOU, WHERE HAVE YOU BEEN? I COULD SHOW YOU INCREDIBLE THINGS - MAGIC, MADNESS, HEAVEN, SIN...


I skrivende stund ligger der halvt inde over min bærbare og helt i mit skød en lille træt Frk. Nilsson og sover og ved min side ligger der en tømmermændsramt og skægget mand der snorker på svensk. Jeg nænner ikke at rykke på mig i frygt for at vække dem, for de er så søde og rolige at det smitter af på mig. Vi havde sådan en dejlig og sjov aften igår. Jeg blev bekræftet i nogle ting, jeg havde brug for at få at vide og jeg tror ikke nogen af os længere tvivler på hvad vi er for hinanden. Og dét er virkelig rart! Jeg føler mig ikke længere som en hemmelighed, fordi det som oftest er sådan noget jeg ender med at være og jeg ved med sikkerhed nu, at jeg ikke bare er en eller anden tilfældig kvinde i hans liv. Egentlig burde de sidste 8 måneder have været tegn nok på dét, men ikke når man er en kvinde som engang var en lille pige der blev behandlet grimt og gang på gang blev forladt af alle hankøn i sit liv. Nej, det efterlader dybe spor og bliver til store, synlige ar.

Men, men, men minsandten om ikke jeg har fået erhvervet mig et nyt kamera! Præcis det kamera som jeg gik og ønskede mig og så endda til under halv pris, fordi det er brugt lidt af af en navnesøster som fik det i konfirmationsgave, men bare havde det til at stå og samle støv. Og hvilket bedre tidpunkt at få et nyt kamera på, end når foråret leger let tagfat og kaster om sig med lys der gør sindet lidt lettere og katten lidt gladere:

Selvom det både ser gråt, vådt og overskyet ud i dag, så er jeg sikker på solen titter frem igen, når vi mindst venter det. Ha' en dejlig dag med håb om et par solskinsstråler!SOLSKINS
FLYVEKYS,
                                                   

Ingen kommentarer: