CŒUR BRISÉ ÉBLOUISSANT...I dag føles mit hjerte ekstra tungt. Lige præcis i dag er det et år siden, at jeg mistede dig og hele min verden ramlede sammen om ørene på mig. Det føles stadig som var det igår og jeg kan huske hver en rædselsvækkende lyd, alle timerne og de fremmede ansigter. Jeg er svimmel og jeg tænker på, om jeg nogensinde vil føle mig hel igen. Mine øjne er helt små og jeg har svært ved at se fremtiden i øjnene, men jeg ved at jeg vil drømme en lille drøm om dig. Jeg vil drømme om hvor smukt et lille menneske, du ville være blevet til. Jeg vil holde dig i mine arme, kysse dig på panden og fortælle dig, at du er mit dyrebareste og at jeg elsker dig. Jeg vil love dig, at jeg altid vil holde dig i hånden, ligemeget hvad.KYS & KRAM                                                 

Ingen kommentarer: