A ROOM IS STILL A ROOM, EVEN WHEN THERE'S NOTHING THERE BUT GLOOM. BUT A ROOM IS NOT A HOUSE, WHEN THE TWO US ARE FAR APART AND ONE OF US HAS A BROKEN HEART.


Billederne er fra filmen The Little Princess.
Mine knæ blev bløde og jeg begyndte at ryste. Vi lagde på og jeg hev efter vejret. Jeg knækkede i ét skrig sammen på gulvet og der lå jeg hulkende til mine tårer dannede en lille sø omkring mig. Min lejlighed skal sælges og jeg skal flytte ud af det eneste sted jeg har følt mig bare en smule tryg det seneste års tid. Mine faste ramme smuldrer omkring mig. Jeg har ikke lyst til at skulle ud i verden, fordi jeg føler mig forpligtet til at blive her så meget som jeg overhovedet muligt kan nå. Jeg skal pakke de sørgelige rester af mit liv sammen. Jeg har lyst til at smide det meste ud. Brænde det. Jeg har lyst til at skaffe mig et hjem på hjul, fylde det med kun de vigtigeste genstande, tage Frk. Nilsson under armen og bare løbe rulle fra det hele. Jeg vil ud i verden og slå rødder i vandet - måske en husbåd ville være vejen frem? Som om jeg har råd... Jeg savner at kunne forsvinde ind i mit eget lille drømmeunivers og glemme alle mine sorger. Det gør stadig ondt. Som ind i helvede. Hver evig eneste dag. Jeg havde egentlig overgivet mig til tanken om at blive medicineret og få slukket for mit tankemylder og følelsesregister, men ak og ve, nogen havde besluttet for at opgive mig i psykiatrien. Hvad skal man da egentlig også bruge faste rammer til? Jeg kunne selvfølgelig opsøge en privat praktiserende psykiater, men jeg orker det ikke. De fleste dage orker jeg jo end ikke at stå ud af sengen.

Jeg ville ønske, at jeg var optimist i stedet for at være så pisse pessimistisk, men noget mørkt har slået rødder i mig, mit had æder mig op indefra og jeg har ikke den fjerneste idé til hvordan det kan ændres, hvis det da overhovedet kan... tænk sig, man kunne købe en god portion håb og optimisme til billige penge et sted.KYS & KRAM                                               
PS. Hvis nogen hører om en lejlighed til indenfor Gentofte kommunes grænser der koster max. 5-6000 kr. i husleje med indflytning i marts, må de altså gerne lige råbe meget højt efter mig!

1 kommentar:

Fru. Megethed sagde ...

Jeg har kun lige fundet din blog, så egentlig er det ret upassende at forslå, men jeg kan ikke rigtig undlade, at tippe sig om bogen: mine 100 ting. Den er skrevet af Lucy Dillan og ret smuk.
Held og lykke med at finde dit nye hjem :-)